Richtlijnen gebruik zwembad tijdens corona


Richtlijnen opgelegd door de regering:


De geldende richtlijnen opgelegd door de regering en de Veiligheidsraad zijn van toepassing (dragen mondmasker, tussenafstand, …) en dienen nageleefd te worden!


Richtlijnen opgelegd door de gemeente Mol:


Er mag niet verzameld worden in de inkomhal maar de sporters moeten buiten wachten tot ze worden opgehaald door een verantwoordelijke van de vereniging. Tussenafstand moet gerespecteerd worden en/of eventueel een mondmasker dragen.
Voor Solaris is de verzamelplaats vastgelegd 10 m voorbij de hoofdingang van het zwembad. Dit om kruising met andere bezoekers te vermijden..


Vermits we in groep het gebouw moeten betreden, moeten de deelnemers aan de zwemactiviteit voor 17.30 uur aanwezig zijn op de verzamelplaats. Nadat de groep het gebouw betreden heeft kan er geen toegang meer worden verleend om deel te nemen aan onze groepsactiviteit! Wees dus zeker op tijd.


Richtlijnen opgelegd door de uitbaters van zwembad Vita Den Uyt:


Mondmasker verplicht voor +12j, vanaf inkom tot in de kleedkamers (en vice versa).
Houd op alle plaatsen voldoende afstand ten opzichte van de andere leden , het aanwezige publiek en het personeel. Denk aan ieders veiligheid.


Ga op voorhand naar het toilet (thuis of aan inkomhal). Tracht toiletbezoeken aan de doucheruimte (voor solaris het toilet aan het instructiebad) te vermijden.
Als trainer/redster is het niet verplicht om een mondmasker op te zetten, maar is facultatief. Zeker indien je de afstand niet kan garanderen met je leden of andere personen, raden we aan om een mondmasker op te zetten.
Graag zoveel mogelijk eigen zwemmateriaal gebruiken. Bij gebruik van Vita-materiaal, verplicht ontsmetten achteraf (chloorwater gebruiken is voldoende).
Mondmasker niet vergeten op te zetten voor de verplaatsing tussen de kleedkamers en de uitgang.

De beurtenkaart

Naar aanleiding van de corona toestanden waren we genoodzaakt, om voor de betaling van de zwembeurten, over te schakelen van cash naar een beurtenkaart. Het gebruik van beurtenkaarten blijkt voor zowel de deelnemers aan de zwembeurten als voor de penningmeester eenvoudiger te zijn.

 

Wij hebben dus de volgende beurtenkaarten geïntroduceerd:
“6 en 12 beurten” voor individuele zwemmers en gezinnen zonder deelnemende kinderen of voor een volledig gezin met kinderen tot 16 jaar (kinderen tot 16 jaar mogen gratis komen zwemmen).
“gezinskaart” voor een volledig gezin met kinderen vanaf 16 jaar (jaar waarin ze 16 jaar worden). Zij kunnen komen zwemmen aan een gunsttarief van 6€ voor gans het gezin. Vanaf hun 18 jaar betalen de jongeren eveneens 2,5€ per zwembeurt.

Kostprijs: De prijs per zwembeurt blijft uiteraard hetzelfde als voordien en de kaart is onbeperkt geldig.

6 beurten   = 15€  

12 beurten = 30€  

Gezinskaart = 18€ (3 beurten/gezin)
 

Gelieve bedrag te storten op rekening van Solaris: BE71-3200-6364-1669 en met vermelding van uw naam en voornaam + aantal en type beurtenkaart. Na de ontvangst van het bedrag wordt een kaart aangemaakt. Deze wordt bij de volgende zwembeurt door iemand van het bestuur aan jullie afgeleverd.

 

De kaart staat niet op naam en kan dus samen met andere vrienden (leden van Solaris of FBN) gebruikt worden.

 

Denk er wel aan dat er een vertraging opzit bij uitgevoerde stortingen. Als er bvb vrijdag een storting op onze rekening gebeurt, is dit pas maandag zichtbaar. Doe uw overschrijving dus op tijd!