top of page

De beurtenkaart

Naar aanleiding van de corona toestanden waren we genoodzaakt, om voor de betaling van de zwembeurten, over te schakelen van cash naar een beurtenkaart. Het gebruik van beurtenkaarten blijkt voor zowel de deelnemers aan de zwembeurten als voor de penningmeester eenvoudiger te zijn.

 

Wij hebben dus de volgende beurtenkaarten geïntroduceerd:
“6 en 12 beurten” voor individuele zwemmers en gezinnen zonder deelnemende kinderen of voor een volledig gezin met kinderen tot 16 jaar (kinderen tot 16 jaar mogen gratis komen zwemmen).
“gezinskaart” voor een volledig gezin met kinderen vanaf 16 jaar (jaar waarin ze 16 jaar worden). Zij kunnen komen zwemmen aan een gunsttarief van 6€ voor gans het gezin. Vanaf hun 18 jaar betalen de jongeren eveneens 2,5€ per zwembeurt.

Kostprijs: De prijs per zwembeurt blijft uiteraard hetzelfde als voordien en de kaart is onbeperkt geldig.

6 beurten   = 15€  

12 beurten = 30€  

Gezinskaart = 18€ (3 beurten/gezin)
 

Gelieve bedrag te storten op rekening van Solaris: BE71-3200-6364-1669 en met vermelding van uw naam en voornaam + aantal en type beurtenkaart. Na de ontvangst van het bedrag wordt een kaart aangemaakt. Deze wordt bij de volgende zwembeurt door iemand van het bestuur aan jullie afgeleverd.

 

De kaart staat niet op naam en kan dus samen met andere vrienden (leden van Solaris of FBN) gebruikt worden.

 

Denk er wel aan dat er een vertraging opzit bij uitgevoerde stortingen. Als er bvb vrijdag een storting op onze rekening gebeurt, is dit pas maandag zichtbaar. Doe uw overschrijving dus op tijd!

bottom of page